Na tych warsztatach których bohaterami są ryby, poznacie zapach morza na talerzu czyli przepisy i techniki, które pozwolą Wam je docenić i poznać ich oryginalne smaki, szczególnie teraz gdy przed nami powoli zbliżająca się święta.
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 12:00
Gdańsk,
Fine Wine
bilety 299 zł
w każdą środę (do 21.12), godz. 18:00
Gdańsk Osowa,
Garaż
Wstęp wolny
Pani Claudia podzieli się swoimi nietuzinkowymi połączeniami smakowymi, które odkryjecie na nowo, bo jak wiadomo ryby to doskonałe produkty.
Przygotujemy:
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
Przygotujemy:
- filety z soli w sosie szampańskim
- dorada faszerowana
- pstrąg z panierką migdałową
- grillowany łosoś MOWI z malinowym sosem winegret
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).