przemieLENie: Audun Coffee.
Pierwsze z naszego stałego, comiesięcznego cyklu, przejęcia naszych kawowych półek przez jedną, wybraną przez nas palarnię.
Pierwszą z nich jest doskonale znany polskiej publiczności Audun Coffee.
Audun Sorbøtten jest właścicielem bydgoskiej palarnii Audun Coffee. Z wykształcenia chemik, przez 8 lat pracował jako roaster w Solberg & Hansen, jednej z najbardziej znanych norweskich palarnii na świecie. Zdobyte tam doświadczenie oraz niesamowita pasja i profesjonalizm zaowocowały zdobyciem w 2015 roku tytułu mistrza świata roasterów podczas Nordic World of Coffee.
Cupping jego kaw, które będziecie mieli okazję u nas kosztawać przez cały październik poprawadzi jego prawa ręka, człowiek od zadań ultraspecjalnych - Mateusz Karczewski. Wyśmienity barista, właściciel kawiarni Post Coffice, wspaniały ojciec, prywatnie ziomal, stary skejt, ostoja optymizmu. Wpadajcie na cupping, pogaduchu oraz klasyczne rozleniwienie.
Pierwsze z naszego stałego, comiesięcznego cyklu, przejęcia naszych kawowych półek przez jedną, wybraną przez nas palarnię.
Pierwszą z nich jest doskonale znany polskiej publiczności Audun Coffee.
Audun Sorbøtten jest właścicielem bydgoskiej palarnii Audun Coffee. Z wykształcenia chemik, przez 8 lat pracował jako roaster w Solberg & Hansen, jednej z najbardziej znanych norweskich palarnii na świecie. Zdobyte tam doświadczenie oraz niesamowita pasja i profesjonalizm zaowocowały zdobyciem w 2015 roku tytułu mistrza świata roasterów podczas Nordic World of Coffee.
Cupping jego kaw, które będziecie mieli okazję u nas kosztawać przez cały październik poprawadzi jego prawa ręka, człowiek od zadań ultraspecjalnych - Mateusz Karczewski. Wyśmienity barista, właściciel kawiarni Post Coffice, wspaniały ojciec, prywatnie ziomal, stary skejt, ostoja optymizmu. Wpadajcie na cupping, pogaduchu oraz klasyczne rozleniwienie.