Z okazji dnia Św. Walentego przygotowaliśmy dla Państwa specjalne menu które rozbudzi zmysły i doda smaku namiętności.
Przystawki:
Flambirowane krewetki na sałacie od serca podane
Płatki z kaczki w towarzystwie awokado i mango w miłosnym uścisku malinowego vinaigrette
Tatar z łososia serwowany w liściu radicchio z sercem balsamico
Zupy:
Zupa rybna z warzywami julienne, pomidorami i szyjkami rakowymi
Królewski rosół z kluseczkami
Krem z białych warzyw z cieciorką i bekonem
Dania głowne:
Rozmarynowe szaszłyczki z halibuta i suszonego pomidora serwowane z romantycznym sosem pomarańczowym i opiekanymi ziemniaczkami
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sezamie z morelowym chutney podane na ratatouille
Roladka z indyka z topenadą i serem feta podana na szpinaku i conchiglioni
Desery:
Cappucino w róży od św. Walentego
Limonkowe serce podane na jagodowym sosie
Torcik czekoladowy z musem miętowo truskawkowym
Muzyka na żywo:
Love songs i ballady w wykonaniu Joanny Knitter, Jarka Ziętka i Artura Jurka.
Flambirowane krewetki na sałacie od serca podane
Płatki z kaczki w towarzystwie awokado i mango w miłosnym uścisku malinowego vinaigrette
Tatar z łososia serwowany w liściu radicchio z sercem balsamico
Zupy:
Zupa rybna z warzywami julienne, pomidorami i szyjkami rakowymi
Królewski rosół z kluseczkami
Krem z białych warzyw z cieciorką i bekonem
Dania głowne:
Rozmarynowe szaszłyczki z halibuta i suszonego pomidora serwowane z romantycznym sosem pomarańczowym i opiekanymi ziemniaczkami
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sezamie z morelowym chutney podane na ratatouille
Roladka z indyka z topenadą i serem feta podana na szpinaku i conchiglioni
Desery:
Cappucino w róży od św. Walentego
Limonkowe serce podane na jagodowym sosie
Torcik czekoladowy z musem miętowo truskawkowym
Muzyka na żywo:
Love songs i ballady w wykonaniu Joanny Knitter, Jarka Ziętka i Artura Jurka.