Zapraszamy do Biblioteki z Pasją na spotkanie autorskie z Anetą Jadowską.
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 17:00
Gdańsk,
Oliwski Ratusz Kultury
Wstęp wolny
wtorek, godz. 16:00
Wstęp wolny
Filolożka, wielbicielka pomysłów niepraktycznych i niełatwych, czym uzasadnia doktorat z literatury i wiele innych ślepych uliczek w swojej biografii. Pisze od małego, choć wtedy chciała być archeologiem. Aneta Jadowska - dla czytelników przygotowała niespodziankę obsypaną cukrem pudrem.
Słodkie i ostre, romantyczne i całkowicie nieprzewidywalne. Opowiadania ze świata Thornu zebrane zostały w najpyszniejszy tom tej zimy. "Dynia i jemioła. Nietypowe historie świąteczne" (Wydawnictwo SQN), w sprzedaży już od Halloween! Spotkajcie autorkę...
Od autorki:
"Dynia i jemioła" to mój ukochany tajny projekt. Przez prawie trzy lata w wolnych chwilach pisałam opowiadania - świąteczne historie z bohaterami, których moi Czytelnicy znali i kochali, oraz z zupełnie nowymi. Idealny prezent dla moich Czytelników - unikalne święta, możliwe tylko w moich magicznych światach. Różnorodne historie, pełna skala emocji: coś wzruszającego, zabawnego, trzymającego w napięciu, słodkiego i brutalnego...
To dziesięć oryginalnych dań na świąteczną ucztę. Celebracja jesieni, którą uwielbiam, i tego dziwnie pięknego sezonu między końcem października a końcem roku. Między dynią a jemiołą.
Słodkie i ostre, romantyczne i całkowicie nieprzewidywalne. Opowiadania ze świata Thornu zebrane zostały w najpyszniejszy tom tej zimy. "Dynia i jemioła. Nietypowe historie świąteczne" (Wydawnictwo SQN), w sprzedaży już od Halloween! Spotkajcie autorkę...
Od autorki:
"Dynia i jemioła" to mój ukochany tajny projekt. Przez prawie trzy lata w wolnych chwilach pisałam opowiadania - świąteczne historie z bohaterami, których moi Czytelnicy znali i kochali, oraz z zupełnie nowymi. Idealny prezent dla moich Czytelników - unikalne święta, możliwe tylko w moich magicznych światach. Różnorodne historie, pełna skala emocji: coś wzruszającego, zabawnego, trzymającego w napięciu, słodkiego i brutalnego...
To dziesięć oryginalnych dań na świąteczną ucztę. Celebracja jesieni, którą uwielbiam, i tego dziwnie pięknego sezonu między końcem października a końcem roku. Między dynią a jemiołą.