Jak co roku przygotowaliśmy dla Państwa wyśmienite menu, wyjątkowe koktajle dla zakochanych oraz specjalną oprawę muzyczną.
KONCERT "PORCA MISERIA" START G. 20.00
Zupa
Aksamitny krem z kukurydzy z nuta świeżej chili
Danie główne
Eskalopki z indyka w śliwkowo - imbirowym sosie podane z groszkiem cukrowym i zielonym risotto
Lub
Karmazyn duszony w winie z brukselką i fasolką szparagową podany z owocami morza, serwowany z pieprzowo - pomarańczowym kuskus i rukoli
Deser
Krucha gruszlotka podana na ciepło z lodami waniliowymi
Menu II 100 zł/os
Przekąska
Aksamitny tatar z łososia podany z czerwoną cebulką, kaparami i papryką, skropiony emulsją balsamico
lub
Kasztany flambirowane z bekonem, podane w parmezanowym koszu
Zupa
Delikatna zupa migdałowa
Danie główne
Roladki z soli i szparagów w sosie orzechowo - wermutowym serwowane z blanszowanymi warzywami ułożone na zielonym risotto
lub
Polędwiczka wieprzowa w ziołowo - parmezanowym płaszczyku podana na cebulowym chutney, serwowana z delikatnym sosem pieprzowym, groszkiem cukrowym i migdałowym ryżem
Deser
Miodowo - cynamonowy sernik mascarpone na chrupiącym spodzie, podany na limonkowym carpaccio z sosem malinowym
Menu III 130 zł/os
Przekąska
Wędzona gęsina podana na grillowanym foie gras
Lub
Ćwierć kilo muli nowozelandzkich w sosie śmietanowo - winnym
Zupa
Delikatny krem z kasztanów oprószony płatkami migdałów
Danie główne
Duże krewetki flambirowane w brandy podane z blanszowanym spaghetti z cukinii, serwowane na musie z mango
Lub
Polędwica wołowa marynowana w ziołach włoskich i sezamie, podana na flambirowanych warzywach juljenne, serwiwana z ziemniakami opiekanymi w boczku
Deser
Gruszka macerowana w czerwonym Bordeaux nadziewana riccotą, orzechami i rodzynkami kąpanymi w rumie, podana z sosem waniliowym
REZERWACJE:
Restauracja Galeria 63
ul. Boh. Monte Cassino 63/2
Tel. 58 342 88 88
Mob. 601 65 65 65
www.galeria63.pl
info@galeria63.pl