Zapraszamy na kolejne spotkanie z gotowaniem na żywo w naszej restauracji. Zimowa aura skłania do marzeń o słońcu, więc tym razem nasz Szef Kuchni postanowił przenieść Państwa do słonecznych Włoch...
Podobne wydarzenia
piątek - sobota, godz. 16:00 - 23:59
Gdańsk,
Hevelianum
Wstęp wolny
sobota, godz. 10:00 - 14:00
Gdańsk,
Instytut Kultury Miejskiej
Wstęp wolny
Menu:
Tortelloni faszerowane szpinakiem i serem risotta w sosie orzechowym
Saltimbocca alla Romana- eskalopki cielęce z szynką parmeńską i lekkim sosem szałwiowym w towarzystwie złocistych gnocchi i prażonych warzyw
Rozmarynowe szaszłyki z krewetek i ryb z sosem limonowo- koprowym, podane z fenkułami i złocistymi ziemniakami
Lody waniliowe otulone prażonymi płatkami migdałów z flambirowanymi owocami
Zapraszamy!
Tortelloni faszerowane szpinakiem i serem risotta w sosie orzechowym
Saltimbocca alla Romana- eskalopki cielęce z szynką parmeńską i lekkim sosem szałwiowym w towarzystwie złocistych gnocchi i prażonych warzyw
Rozmarynowe szaszłyki z krewetek i ryb z sosem limonowo- koprowym, podane z fenkułami i złocistymi ziemniakami
Lody waniliowe otulone prażonymi płatkami migdałów z flambirowanymi owocami
Zapraszamy!