• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Warsztaty kulinarne z cyklu Spotkania ze smakiem

Jeśli szukacie idealnego prezentu na Święta dla kucharza amatora, foodie czy miłośnika polskiej kuchni to mamy dla Was perfekcyjne rozwiązanie.

Kolejne wydarzenie z cyklu Spotkania ze smakiem. Tym razem nasz Szef Kuchni Marek Soczewka i jego zastępca Marcin Żuchowski zabiorą Was w pyszną podróż podczas warsztatów kulinarnych.

Panowie odkryją przed Wami tajniki sztuki kulinarnej, wspólnie przygotujecie 3 dania, a na koniec zasiądziecie do stołu do 4-daniowej kolacji z widokiem na morze i molo.

Warsztaty odbędą się 20.01.2024 o 12:00 i potrwają około 4-5 godzin.

Co będziecie przyrządzać?
- Młody śledź bałtycki z sałatką z rzepy i jabłka, oliwa koperkowa, wędzony kawior z pstrąga
- Krem z topinamburu z sałatką z raków
- Zrazy z combra jelenia z wędzonym boczkiem, plince kaszubskie, smażone grzyby w śmietanie, piklowane buraki

Co będziecie jeść?
- Młody śledź bałtycki z sałatką z rzepy i jabłka, oliwa koperkowa, wędzony kawior z pstrąga
- Krem z topinamburu z sałatką z raków
- Zrazy z combra jelenia z wędzonym boczkiem, plince kaszubskie, smażone grzyby w śmietanie, piklowane buraki
- Torcik pralinowy ze śliwkami gotowanymi na czerwonym winie z goździkami na czekoladowym ciastku

Liczba miejsc jest ograniczona, przewidujemy maksymalnie 12 osób.
Cena - 450 pln/osoba

Zarezerwuj miejsce już dziś
58 767 19 60
wioleta.korwin-piotrowska@sheraton.com

Przeczytaj także

Opinie

Sprawdź się

Który z trójmiejskich poetów otrzymał w 2009 roku prestiżową Nagrodę Kościelskich?

 

Najczęściej czytane