Jeśli szukacie idealnego prezentu na Święta dla kucharza amatora, foodie czy miłośnika polskiej kuchni to mamy dla Was perfekcyjne rozwiązanie.
Kolejne wydarzenie z cyklu Spotkania ze smakiem. Tym razem nasz Szef Kuchni Marek Soczewka i jego zastępca Marcin Żuchowski zabiorą Was w pyszną podróż podczas warsztatów kulinarnych.
Panowie odkryją przed Wami tajniki sztuki kulinarnej, wspólnie przygotujecie 3 dania, a na koniec zasiądziecie do stołu do 4-daniowej kolacji z widokiem na morze i molo.
Warsztaty odbędą się 20.01.2024 o 12:00 i potrwają około 4-5 godzin.
Co będziecie przyrządzać?
- Młody śledź bałtycki z sałatką z rzepy i jabłka, oliwa koperkowa, wędzony kawior z pstrąga
- Krem z topinamburu z sałatką z raków
- Zrazy z combra jelenia z wędzonym boczkiem, plince kaszubskie, smażone grzyby w śmietanie, piklowane buraki
Co będziecie jeść?
- Młody śledź bałtycki z sałatką z rzepy i jabłka, oliwa koperkowa, wędzony kawior z pstrąga
- Krem z topinamburu z sałatką z raków
- Zrazy z combra jelenia z wędzonym boczkiem, plince kaszubskie, smażone grzyby w śmietanie, piklowane buraki
- Torcik pralinowy ze śliwkami gotowanymi na czerwonym winie z goździkami na czekoladowym ciastku
Liczba miejsc jest ograniczona, przewidujemy maksymalnie 12 osób.
Cena - 450 pln/osoba
Zarezerwuj miejsce już dziś
58 767 19 60
wioleta.korwin-piotrowska@sheraton.com
Panowie odkryją przed Wami tajniki sztuki kulinarnej, wspólnie przygotujecie 3 dania, a na koniec zasiądziecie do stołu do 4-daniowej kolacji z widokiem na morze i molo.
Warsztaty odbędą się 20.01.2024 o 12:00 i potrwają około 4-5 godzin.
Co będziecie przyrządzać?
- Młody śledź bałtycki z sałatką z rzepy i jabłka, oliwa koperkowa, wędzony kawior z pstrąga
- Krem z topinamburu z sałatką z raków
- Zrazy z combra jelenia z wędzonym boczkiem, plince kaszubskie, smażone grzyby w śmietanie, piklowane buraki
Co będziecie jeść?
- Młody śledź bałtycki z sałatką z rzepy i jabłka, oliwa koperkowa, wędzony kawior z pstrąga
- Krem z topinamburu z sałatką z raków
- Zrazy z combra jelenia z wędzonym boczkiem, plince kaszubskie, smażone grzyby w śmietanie, piklowane buraki
- Torcik pralinowy ze śliwkami gotowanymi na czerwonym winie z goździkami na czekoladowym ciastku
Liczba miejsc jest ograniczona, przewidujemy maksymalnie 12 osób.
Cena - 450 pln/osoba
Zarezerwuj miejsce już dziś
58 767 19 60
wioleta.korwin-piotrowska@sheraton.com