• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Warsztaty Kulinarne Kuchnia Polska Nowoczesna z elementami kuchni molekularnej by Paweł Pyra

Wszystkich miłośników niebanalnych smaków, zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne pod okiem doświadczonego trenera Pawła Pyry z kuchni polskiej nowoczesnej SOUS VIDE, z elementami kuchni molekularnej!

maj 19

niedziela, godz. 10:00 - 15:00

Kniewo,
bilety 39 zł
ulgowy 10-36 zł
Podczas tej podróży zdobędziesz solidną porcję wiedzy teoretycznej, poznasz podstawy nowoczesnej kuchni polskiej SOUS VIDE, zasmakujesz niecodziennych struktur, smaków i połączeń, a w efekcie wzniesiesz się na wyżyny kulinarnych możliwości pod okiem eksperta.

Te warsztaty to idealny pomysł na randkę, firmową integrację, spotkanie z przyjaciółmi czy samorozwój. Zapisz się telefonicznie +48 694 700 560 lub mailowo restauracja@kadyny.com.pl

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    149 zł
  • Kontakt
    552-316-120, 694-700-560
Osoby zainteresowane warsztatami proszone są o kontakt telefoniczny z obiektem
tel. 694 700 560 lub mailowy restauracja@kadyny.com.pl

Opinie

Sprawdź się

Jak nazywa się styl architektoniczny, którego przykładem jest Zielona Brama w Gdańsku?