Dzieci podczas warsztatów poznają podstawy sztuki kulinarnej i cieszą się doskonałymi smakami. Dla nas kuchnia to międzynarodowy język, który ułatwia obcowanie ze światem. Wspólne przygotowywanie potraw to poszerzanie horyzontów kulinarnych i świetna zabawa.
Warsztaty są skierowanie dla dzieci w wieku 7-11 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.
Tym razem zabieramy dzieci do Japonii, razem przygotujemy i skomponujemy sushi maki.
Przygotujemy:
Sushi Maki
z łososiem świeżym i wędzonym
z tuńczykiem
z ogórkiem i sezamem
z marynowaną tykwą (Kampyo)
z awokado
z krewetkami gotowanymi (Ebi)
Warsztaty są skierowanie dla dzieci w wieku 7-11 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
Tym razem zabieramy dzieci do Japonii, razem przygotujemy i skomponujemy sushi maki.
Przygotujemy:
Sushi Maki
z łososiem świeżym i wędzonym
z tuńczykiem
z ogórkiem i sezamem
z marynowaną tykwą (Kampyo)
z awokado
z krewetkami gotowanymi (Ebi)
Warsztaty są skierowanie dla dzieci w wieku 7-11 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).