Serdecznie zapraszamy na spektakl Paula Barza "Kolacja na cztery ręce" w reżyserii Piotra Dąbrowskiego, w przekładzie Jacka Burasa który odbędzie się 24 listopada w Restauracji Tabun w Otominie.
Podobne wydarzenia
poniedziałek, godz. 17:00
Sopot,
Teatr BOTO
bilety 40 zł
przedsprzedaż 30 zł
przedsprzedaż 30 zł
poniedziałek, godz. 18:30
Sopot,
Sopoteka
Wstęp wolny
Historia muzyczno - kulinarnej konfrontacji dwóch najwybitniejszych muzyków baroku:
Jana Sebastiana Bacha (Piotr Dąbrowski) i Jerzego Fryderyka Haendla (Mirosław Zbrojewicz) w formie - słodko - gorzko - kwaśnej komedii z dużą ilością alkoholu!!!
To szczególne kulinarne i kulturalne wydarzenie, to prawdziwa uczta dla ciała
i ducha. Wyjątkowość tego wydarzania polega na tym, że w trakcie przedstawienia, razem z aktorami można się rozsmakowywać w podawanych przez nas potrawach, które są ściśle związane ze scenariuszem sztuki.
Menu spektaklu:
Zupa
Krem z białych warzyw z oliwą truflową
Zakąski
Talerz z wędliną:
domowy pasztet z dziczyzny
swojska szynka z naszej wędzarni
pieczeń z karkówki wieprzowej nacieranej czosnkiem
sos do mięs (chrzanowo-żurawinowy)
sos majonezowy
szparagi zawijane boczkiem
grzybki marynowane
serca karczochów podane ze zrumienionym masłem
kurczak pieczony w całości
sałata z warzywami i sosem winegret
Wnoszone posiłki:
Ostrygi na lodzie
Ślimaki z masłem czosnkowym
Danie główne(podawane po spektaklu)
Pieczony w całości prosiak nadziewany kaszą gryczaną
podany z buraczkami zasmażanymi
Owoce
Patera z owocami
Napoje
Kawa, herbata
Soki, woda
Wino czerwone/białe - 150ml/osoba
200 zł/osoba (kolacja wraz ze spektaklem)
UWAGA! W przypadku małej ilości zgłoszeń, organizator zastrzega sobie prawo do odwołania spektaklu. Opłata za odwołanie wydarzenia zostanie zwrócona wszystkim uczestnikom, którzy dokonali wpłaty.
Jana Sebastiana Bacha (Piotr Dąbrowski) i Jerzego Fryderyka Haendla (Mirosław Zbrojewicz) w formie - słodko - gorzko - kwaśnej komedii z dużą ilością alkoholu!!!
To szczególne kulinarne i kulturalne wydarzenie, to prawdziwa uczta dla ciała
i ducha. Wyjątkowość tego wydarzania polega na tym, że w trakcie przedstawienia, razem z aktorami można się rozsmakowywać w podawanych przez nas potrawach, które są ściśle związane ze scenariuszem sztuki.
Menu spektaklu:
Zupa
Krem z białych warzyw z oliwą truflową
Zakąski
Talerz z wędliną:
domowy pasztet z dziczyzny
swojska szynka z naszej wędzarni
pieczeń z karkówki wieprzowej nacieranej czosnkiem
sos do mięs (chrzanowo-żurawinowy)
sos majonezowy
szparagi zawijane boczkiem
grzybki marynowane
serca karczochów podane ze zrumienionym masłem
kurczak pieczony w całości
sałata z warzywami i sosem winegret
Wnoszone posiłki:
Ostrygi na lodzie
Ślimaki z masłem czosnkowym
Danie główne(podawane po spektaklu)
Pieczony w całości prosiak nadziewany kaszą gryczaną
podany z buraczkami zasmażanymi
Owoce
Patera z owocami
Napoje
Kawa, herbata
Soki, woda
Wino czerwone/białe - 150ml/osoba
200 zł/osoba (kolacja wraz ze spektaklem)
UWAGA! W przypadku małej ilości zgłoszeń, organizator zastrzega sobie prawo do odwołania spektaklu. Opłata za odwołanie wydarzenia zostanie zwrócona wszystkim uczestnikom, którzy dokonali wpłaty.