Sierpniowa edycja warsztatów kulinarnych prowadzonych przez Bartka Kasprzaka już za niecałe dwa tygodnie. Jak co miesiąc, mamy ograniczoną liczbę miejsc, a te rozchodzą się jak świeże warzywa sezonowe, więc orientujcie się i zaklepujcie pozycje przy kuchennym blacie.
Podobne wydarzenia
w każdą środę (do 26.06), godz. 11:00 - 11:45
Borkowo,
Dzikie Pląsy
bilety 43 zł
niedziela, godz. 11:00
Gdańsk,
Europejskie Centrum...
bilety 1 - 10 zł
Tym razem myśl przewodnia to "kwas dla mas" - w samym szczycie sezonu zrobimy wyjątkowe i nietypowe kiszonki z ekologicznych warzyw od zaprzyjaźnionych rolników. Spróbujemy także kiszonek wyprodukowanych wcześniej przez Bartka i stworzymy z nich cudownie odświeżające dania i napoje!
Ze względu na popularność warsztatów obowiązują zapisy.
Koszt warsztatów to 80pln od osoby. Pisz do nas na adres warsztaty@100cznia.pl po więcej informacji. Do zobaczenia na 100czni
Ze względu na popularność warsztatów obowiązują zapisy.
Koszt warsztatów to 80pln od osoby. Pisz do nas na adres warsztaty@100cznia.pl po więcej informacji. Do zobaczenia na 100czni