Po spektaklu "Chłopi" w dniu 15 lutego 2014 firma BanGlob catering zaprasza na zabawę karnawałową w odświętnym foyer Teatru Muzycznego.
Światowe przeboje do tańca w wykonaniu artystów Teatru Muzycznego.
Karnawałowe menu goście konsumują siedząc przy stołach bankietowych.
Cena karnetu konsumpcyjnego z zabawą 95 zł na osobę.
Udział w Balu wyłącznie dla osób, które uczestniczą w tym dniu w spektaklu.
MENU 15 luty
Zupa
Żurek staropolski z białą kiełbasą
Danie główne
Polędwiczka wieprzowa z bekonem i gorącym wiśniowym sosem BBQ, ziemniaki gratin,
warzywa blanszowane na parze z masłem i płatkami migdałów
Rewia chrupiących sałat z kiełkami i pomidorkiem koktajlowym
Deser
Sernik z pianką i czekoladą
Kawa lub herbata
Przekąski zimne
Carpaccio z polędwicy z dodatkiem rukoli i parmezanu
Pasztet z dziczyzny z ogórkiem i papryką z pieczywem razowym
Carpaccio z łososia ze świeżym koprem i cytryną
Plastry grilowanego indyka na sałacie lodowej z pomidorkami suszonymi, cukinią i oliwkami
Korek z sera z mandarynką i ananasem
Pieczywo
Więcej informacji
BanGlob catering
www.banglob.pl
tel. 58 620 43 29
Światowe przeboje do tańca w wykonaniu artystów Teatru Muzycznego.
Karnawałowe menu goście konsumują siedząc przy stołach bankietowych.
Cena karnetu konsumpcyjnego z zabawą 95 zł na osobę.
Udział w Balu wyłącznie dla osób, które uczestniczą w tym dniu w spektaklu.
MENU 15 luty
Zupa
Żurek staropolski z białą kiełbasą
Danie główne
Polędwiczka wieprzowa z bekonem i gorącym wiśniowym sosem BBQ, ziemniaki gratin,
warzywa blanszowane na parze z masłem i płatkami migdałów
Rewia chrupiących sałat z kiełkami i pomidorkiem koktajlowym
Deser
Sernik z pianką i czekoladą
Kawa lub herbata
Przekąski zimne
Carpaccio z polędwicy z dodatkiem rukoli i parmezanu
Pasztet z dziczyzny z ogórkiem i papryką z pieczywem razowym
Carpaccio z łososia ze świeżym koprem i cytryną
Plastry grilowanego indyka na sałacie lodowej z pomidorkami suszonymi, cukinią i oliwkami
Korek z sera z mandarynką i ananasem
Pieczywo
Więcej informacji
BanGlob catering
www.banglob.pl
tel. 58 620 43 29