Dla wszystkich małych szefów kuchni mamy dobre wieści. Otóż także i wiosną kontynuujemy warsztaty kulinarne dla dzieci!
HARMONOGRAM:
03.04 - Pancakes na słodko z owocami
10.04 - Tortilla na dwa sposoby
24.04 - Domowe brownie z lodami
08.05 - Pyszne domowe pierogi z truskawkami
15.05 - Deserek z ciasta francuskiego millefeuille
22.05 - Pulpeciki w sosie pomidorowym
29.05 - Mini burgery
03.04 - Pancakes na słodko z owocami
10.04 - Tortilla na dwa sposoby
24.04 - Domowe brownie z lodami
08.05 - Pyszne domowe pierogi z truskawkami
15.05 - Deserek z ciasta francuskiego millefeuille
22.05 - Pulpeciki w sosie pomidorowym
29.05 - Mini burgery
Miejsce: The Kitchen w Stacji Food Hall
Kiedy: każda niedziela | 13:00 - 15:00
UWAGA: Liczba miejsc limitowana