Chcesz stanąć za barem? Poznać tajniki pracy barmańskiej na najwyższym poziomie? Spotkać się ze znajomymi w nietypowej odsłonie? Techniki, przygotowanie i degustacja to w skrócie program naszego spotkania!
Podobne wydarzenia
piątek, godz. 22:00
Gdańsk,
Stacja Food Hall
Wstęp wolny
w każdy poniedziałek (do 17.06), godz. 8:30
Gdańsk,
Natura Sztuki
bilety 50 zł
CO NA WAS CZEKA?
Tego wieczoru poznacie tajniki i własnoręcznie przygotujecie 3 drinki:
Whiskey Sour, czyli pierwsze kroki z klasyką
Porn Star Martini, czyli smakowite arcydzieło strip-barmana
Old Fashioned, czyli moda, która nigdy nie przeminie
Najpierw je własnoręcznie wykonacie, a kolejno spróbujecie! Gwarantujemy, że każdy z uczestników z przyjemnością wypije je do dna!
Te wyjątkowe, piątkowe warsztaty poprowadzi dla Was nasza Agata Kiryczuk.
O PROWADZĄCEJ:
8 lat doświadczenia, w tym 4 lata w Londynie gdzie zdobywała całą swoją wiedzę, którą na co dzień możecie zobaczyć w PESCADO. Współpracowała z Szefami Kuchni jak Judy Joo, Carlo Scotto czy Hendrik Ritzén oraz z Master Sommelierem - Nicolas'em Cler'em. Doświadczenia, którymi się z Wami podzieli zdobywała również w restauracjach z gwiazdką Michelin. Jej ulubionym drinkiem jest Aviation i Whiskey Sour, na który przepis zdradzi Wam już podczas nadchodzącego wydarzenia!
_________________________________________
DLA WSZYSTKICH GOŚCI PESCADO W PIĄTEK:
Serwujemy promocję -10% na coctaile, a od 20:00 startujemy z muzyką na żywo!
od 20:00 zagra dla Was Kacper Fułek
a o 22:00 lounge party poprowadzi DJ - Grzegorz Kusio
Tego wieczoru poznacie tajniki i własnoręcznie przygotujecie 3 drinki:
Whiskey Sour, czyli pierwsze kroki z klasyką
Porn Star Martini, czyli smakowite arcydzieło strip-barmana
Old Fashioned, czyli moda, która nigdy nie przeminie
Najpierw je własnoręcznie wykonacie, a kolejno spróbujecie! Gwarantujemy, że każdy z uczestników z przyjemnością wypije je do dna!
Te wyjątkowe, piątkowe warsztaty poprowadzi dla Was nasza Agata Kiryczuk.
O PROWADZĄCEJ:
8 lat doświadczenia, w tym 4 lata w Londynie gdzie zdobywała całą swoją wiedzę, którą na co dzień możecie zobaczyć w PESCADO. Współpracowała z Szefami Kuchni jak Judy Joo, Carlo Scotto czy Hendrik Ritzén oraz z Master Sommelierem - Nicolas'em Cler'em. Doświadczenia, którymi się z Wami podzieli zdobywała również w restauracjach z gwiazdką Michelin. Jej ulubionym drinkiem jest Aviation i Whiskey Sour, na który przepis zdradzi Wam już podczas nadchodzącego wydarzenia!
_________________________________________
DLA WSZYSTKICH GOŚCI PESCADO W PIĄTEK:
Serwujemy promocję -10% na coctaile, a od 20:00 startujemy z muzyką na żywo!
od 20:00 zagra dla Was Kacper Fułek
a o 22:00 lounge party poprowadzi DJ - Grzegorz Kusio